Preinscripcions

Benvolgudes famílies, 

us enviem el formulari de preinscripció a l’AEiG La Claca. 

Moltes gràcies a totes per l’interès. Malgrat no sabem del cert en quines condicions podrem començar la nova ronda, estem preparant tot el necessari per adaptar-nos a la nova normalitat i a les mesures necessàries. Ara més que mai, els infants i joves necessiten espais de lleure i natura per compartir amb els seus companys i companyes. En tots els casos, us anirem dient.

Volem informar d’entrada que omplir el formulari i fer la preinscripció NO assegura disposar d’una plaça dins l’agrupament per a la següent ronda, ja que tan sols podem assumir un número limitat d’infants en cada grup, tant per titulacions i logística, com per realitzar un treball educatiu segur i de qualitat.

Podeu fer les preinscripcions fins el dia 21 D’AGOST.

Un cop tinguem totes les preinscripcions fetes, ens posarem en contacte amb tots vosaltres. 

Qualsevol cosa o inquietud, no dubteu en dir-nos-ho!!

Moltes gràcies i bon estiu!!