L’AEIG LA CLACA HEM INAUGURAT EL NOU LOCAL

Després de més de gairebé dos anys d’obres i adequació, aquesta ronda 17/18 l’Agrupament Escolta i Guia La Claca ja hem començat  les nostres activitats al nou local situat al C/Migdia núm. 7, a l’antiga fàbrica de taps de suro.  

El passat 23 de desembre vam celebrar el trasllat amb una festa de inauguració! Allà ens vam trobar tots els Clacaires, Caps, Excaps, famílies, però també tots aquells qui en algun moment van col·laborar en el gran projecte de tenir un local nou i millor: tots els pares i mares incondicionals que ens han ajudat amb les obres, membres de l’ajuntament, col·laboradors del Verkami…  i és que el que tenim avui és molt més que quatre parets i una coberta, és el resultat de l’esforç i el treball en equip de moltíssima gent sense la qual ens hauria estat impossible començar aquest curs al nou local.

Durant l’acte, hi van haver parlaments per part dels Clacaires, des dels Castors i Llúdrigues fins a les Truc, així com de l’Alcalde Martí Vallès i dels Caps d’Agrupament.  També hi va haver l’actuació musical de l’Adrià Dilmé, cantant de Germà Negre. La celebració va acabar amb un pica-pica per tothom.  

 

DSC_0001-min DSC_0010-min DSC_0015-min DSC_0028-min