Els Pic’s anem a la Bisbal, CAMINANT!!!

El passat 17 i 18 de febrer, els pic’s vam anar caminant des de Cassà fins a la Bisbal passant pels Metges! Durant la caminada per les Gavarres, vam passar una bona estona jugant al “Connect”, cantant, rient i fent fotografies per recordar l’experiència. Llavors aquestes fotos les penjarem al nostre “instacims”, que és un mural on pengem les fotografies que fem durant les sortides, i així recordem els bons moments. Quan ja portàvem una bona estona caminant, vam parar a esmorzar a Can Vilallonga, allà vam fer el bon dia, que consistia a llegir un text i fer una reflexió sobre aquest, que ens feia veure diferents maneres de tractar els problemes. Vam seguir caminant fins a arribar als Metges, on vam dinar i seguidament, descansar una estona. Un cop descansats, vam baixar fins a la Bisbal, on hi vam dormir. L’endemà els caps ens van preparar una activitat per detectar les necessitats per fer el nostre projecte. I a la tarda vam tornar amb transport públic fins a Cassà.

El següent cau, en Jaume va venir a fer-nos una xerrada sobre la seva experiència de viure un any a Amèrica Llatina i Amèrica Central. Llavors, la Sònia ens va explicar la seva experiència fent de voluntària al un camp de refugiats de Grècia i als squads d’allà, i ens va conscienciar sobre la importància de conèixer bé les ONG i les seves finalitats.

Tenim molts extrajobs i projectes en ment, esperem que ens ajudeu a fer-ho possible!